Sambata, Gin-Gin, Folk de suflet .

vineri, 20 noiembrie 2009


"Un medic salveaza intr-o viata sute de alte vieti. Salveaza viata unui viitor medic! "

M-a emotionat in mod special felul in care prietenii si colegii Claudiei Chelan s-au mobilizat pentru a o ajuta sa depaseasca o etapa grea a vietii ei. Ma bucur ca pot lua si eu parte la acest act.

Una dintre activitatile organizate de colegii Claudiei se va desfasura sambata, 21 noiembrie 2009, la ora 21, in Club Gin-Gin . Aici va avea loc un spectacol de muzica folk sustinut de cativa artisti craioveni :) . Pretul unui bilet de intrare este de 10 RON.

Sumele colectate vor fi donate integral Claudiei Chelan, tanara de 24 de ani care sufera de cancer. (www.claudia-chelan.eu) .

Vor canta :

Madalina Amon, Madalin Voicu & Cristian Opranescu, Alina Amon, Mihaela Patran, Razvan Nicolae, Adela Nedelcu, Roxana Enache, Eduard Cotoara & Geo Fabian, Calin Balutoiu, Theodor Vladasel, Teona Goreci.

Va asteptam !


5 comentarii:

cristinutza spunea...

Sarbatori fericite, sa fii sanatoasa si voioasa si sa te bucuri de viata lunga si plina de tot ce iti doresti!

Rox spunea...

Bai, cam tarziu, dar "Sarbatori fericite!"



Noul an sa-ti aduca numai impliniri!

Bogdan Epureanu spunea...

Am auzit ca acum Claudia e mai bine, lucru care nu poate decat sa ma bucure. Oricum felicitari pentru tot ceea ce ati facut sa o ajutati!

Teona Goreci spunea...

@cristinutza si @Roxutza -cu si mai mare intarziere si scuzele de rigoare-
Multumesc pentru gandurile frumoase, si voi sa fiti inspirate si fericite ! Va imbratisez

@Bogdan
Da, si eu am auzit la fel ! Daca e in puterea noastra sa contribuim fie si cu lucruri simple, de ce sa n-o facem?
Multumesc pentru tot!

Anonim spunea...

Sper ca muzica sa iti incalzeasca sufletul, dupa cele intamplate astazi nu stiu ce ar putea sa te ajute , sa te linisteasca. Lumea este nedreapta si tu ai observat asta mai bine decat oricine, dar viata merge inainte ... si el este undeva sus si ne priveste. Nu am idee ce sa iti spun , nu te cunosc personal, dar nu reusi sa raman rece si sa nu incerc sa iti scriu cateva cuvine. Sincere condoleante!