''Psihologul muzical" la editie aniversara ..

miercuri, 10 iunie 2009


Vinerea trecuta am avut onoarea de a fi invitata alaturi de 5 dintre ascultatorii fideli ai "Psihologului muzical" la editia cu numarul 350 a emisiunii de la Radio Romania Actualitati. Pe parcursul celor 5 ore -care au trecut neasteptat de repede- ne-am bucurat de cateva interventii telefonice, dar si de SMS-uri si mesaje pe forum de la ascultatori din toate colturile tarii. Iulia s-a ocupat
in permanenta ca mesajele venite de la ascultatori sa ajunga la dl. Andrei Partos.

Atmosfera a fost destinsa in general, prietenoasa as putea spune, imprumutand termenul folosit in Reteaua PAL-Tin, iar melodiile propuse de cei 5 invitati in studio au fost de cea mai buna calitate.
Am avut ocazia sa cunosc oameni deosebiti, care stiu sa-si faca treaba cu profesionalism si am fost in permanenta fascinata de ceea ce se intampla in jurul meu. (Nu-mi dau seama exact cand am realizat ce mi s-a intamplat, dar in orice caz, nu in timpul emisiunii.) Adela, Alisia, Emilia, Stefana si Costi -veteranii emisiunii- m-au acceptat cu simpatie in grupul lor, lucru care m-a ajutat sa trec mai usor peste emotii. De asemenea, dl. Andrei Partos, Iulia Radu si doamnele din regie s-au purtat foarte natural cu noi, asta m-a dus cu gandul la faptul ca mi-ar placea sa lucrez intr-un astfel de mediu candva..

Multumesc Iuliei, si d-lui Andrei Partos pentru amabilitatea de a ma invita, prietenilor emisiunii, pentru incurajari si cuvinte frumoase, celor care ne-au ascultat (in special Monei si lui Andrei) si celor care s-au gandit la noi..


Ca de obicei, doua ore din "Psihologul muzical" sunt postate pe
site-ul Radio Romania pentru cei care vor sa (re)asculte emisiunea .

2 comentarii:

Jeremy spunea...

Wow! Sarbatoare! In sfarsit, "dupa lupte seculare care au durat mai bine de o luna", Teona a postat ! :P

Cris spunea...

Cum le pierd eu pe toate! Arrrghhh!!