'Ca de-un drog si de-o poveste..'

luni, 1 decembrie 2008


Timp de aproape doua luni, in majoritatea liceelor craiovene au avut loc preselectii, pe diferite sectiuni (arta plastica, poezie, dans, muzica folk, rock, usoara, populara), in cadrul concursului Oltenia’ Star organizat de DJT Dolj. Cativa dintre premiati au participat la excursia oferita drept premiu de organizatori la Paltinis in acest sfarsit de saptamana. Alaturi de ei, au fost : grupul folk High Seas (nu ‘Hi, sis’ !’, nici ‘Hi6’,nici ‘High sis’ ’, nici 'He sees'' sau "Hai, sis'!":P), Careul etniilor, voluntari ai Centrului de Tineret si artisti specialisti in domeniile sus mentionate. Unii mai sariti (a se citi ‘artisti’) ca altii, am reusit pana la urma sa ne intelegem. Ce a iesit ? In urma ‘atelierelor de lucru’ din cele doua zile, reprezentantii fiecarei categorii au facut ce au stiut mai bine. Astfel, avand drept suport poeziile colegelor noastre si talentul din dotare, artistii plastici s-au intrecut in desene -unele mai reusite ca altele-, noi, cei de la muzica, am compus linii melodice pentru poezii, iar cei de la dans, au facut coregrafii corespunzatoare.






Pe langa ‘munca’, am avut timp sa ne si distram (nu destul).. Am privit cateva filme interesante (dar cu subtitrari prost realizate), ne-am intrecut la cazaturi pe partie, am cantat la focul de tabara si nu numai, am jucat ping-pong... am socializat ;) , am facut poze..





Ca si anul trecut, atmosfera a fost in general calda, in ciuda temperaturii scazute de afara (si in ciuda faptului ca am facut doar 1-1 cu Vaslui :D). Au lipsit melodiile cu Norah Jones, betisoarele parfumate ale Alinei si ati mai lipsit voi, voluntarii de la Ro-Talent.


In rest, a fost perfect . Perfect simplu.