E-lidereaza-te !

joi, 7 august 2008


Cursul de la Straja de acum o luna "Youth leadership for a better community" (pe scurt "E-lidereaza-te") a fost cu siguranta unul dintre cele mai faine la care am participat si asta se datoreaza
in mod sigur oamenilor frumosi pe care i-am intalnit acolo.

Pe parcursul taberei au fost dornici de lucru si plini de “Viata”(mai putin in ultima zi,cand toti eram plouati la propriu si la figurat), astfel incat am avut senzatia ca ii stiu de o viata.

Veverita zburatoare ..

Am reusit sa trec peste teama de inaltime, am invatat cate ceva despre leadership si mi-am reconfirmat teoria conform careia daca nu faci un lucru cu pasiune, cu daruire, nu iti va iesi asa cum trebuie. Noua ne-a iesit (in cea mai mare masura e "vina" organizatorilor). De cand ma stiu ong-ista pasionata, nu mi s-a mai intamplat sa ma atasez asa de tare de colegii de training, (si nu, nu e vorba de "efectul celui mai recent training"). Cand te gandesti ca era cat pe-aci sa nu venim ..Nici n-am fi avut ocazia sa stim ce am fi pierdut .

Platformele....
High Mohac-ul..


Ca orice lucru frumos, a trecut repede, dar asta nu inseamna ca s-a terminat. Si ce-i mai frumos dupa o tabara decat sa pastrezi legatura cu oamenii dragi pe care i-ai cunoscut acolo ?


Abia astept intalnirea din toamna, si pe urmatoarele, dar pana atunci, sa-i dam bataie cu internshipu' ala !

3 comentarii:

Negrea Irina spunea...

ha ha ha, am fost prima care si-a pus pe blog despre e-lidereaza-te!:P...Intradevar a fost ceva special, as vrea ca multi sa treaca printr-o experienta de genul asta...
si ca tot veni vorba de intership abia astept sa inceapa...
cat despre intalnirea din septembrie sa nu mai vorbim ca is cu sufletu la gura:D

cristi spunea...

ce va mai distrati ;))

Anonim spunea...

Dor de voi,copilasi.
Roxa.