Cand necazuri te doboara si prieteni n-ai sa-i strigi ...

miercuri, 6 august 2008



S-a implinit un an de cand Florian Pittis s-a indepartat putin sa-i salute pe Valeriu Sterian, Anda Calugareanu si alti cativa "
nebuni frumosi " ... Acum un an, aflam vestea asta in Tabara folk de langa Dunare.. Tin minte ca in ziua aia a plouat rau , Mircea Vintila nu a mai venit si nu s-a mai dat nici un spectacol .. Doar tarziu in noapte am ajuns (mai mult cei care l-au cunoscut) la concluzia ca nimeni nu ar fi vrut ca noi sa renuntam la mesajul nostru(desi nu prea se punea problema)..asa ca s-au cantat pana dimineata melodii gen "Vinovatii fara vina" sau "Sfarsitul nu-i aici".
Dupa cateva luni am fost placut surprinsa sa vad niste mesaje pe cativa pereti din centrul Craiovei cu "Tine minte, sfarsitul nu-i aici". Intamplarea face ca atunci cand am vazut mesajul sa fiu intr-o stare naspa.. Nu pot sa zic decat ca a picat foarte bine..dupa ce am fredonat melodia in gand m-am simtit mult mai ...optimista . Chiar are efect in astfel de momente ! O fi autosugestie, o fi altceva, nu stiu ... cert e ca merge. De altfel cei care fac astfel de ... desene (?!?) (nu stiu care e termenul potrivit) in Craiova, pe langa faptul ca au talent, au si gust .. Bravo !

Asadar ... Cand necazuri te doboara si prieteni n-ai sa-i strigi / Tine minte, sfarsitul nu-i aici ..Si cand ce slaveai in taina e asa cum nu-ti explici ../ Tine minte, sfarsitul nu-i aici .. [..] Pomul vietii creste mandru unde spiritul e viu/ Lumineaza ea, salvarea, cerul gol si cenusiu..[..] Cand oprit la o rascruce, drumul nu sti sa-l prezici .. Tine minte, sfarsitul nu-i aici ... nu-i aiciiii... nuuu nuuuu-i aiiiciii (nuuu nuuu) .. Tine minteee, sfarsitul nu-ii aaiicii....


9 comentarii:

Aura Matei spunea...

desenele alea se numesc stencil. Am gasit un site care are numai fotografii ale unor astfel de desene: http://www.stencil.ro/

Teona Goreci spunea...

mersi aura ! e foarte interesant site-ul:)

Vladasel Theodor Lucian spunea...

da, am vazut si eu ieri ca e un an de atunci. tin minte ca am plans putin. s-a stins o persoana foarte deosebita, inteligenta si placuta. si sunt mult mai multe epitete pozitive pentru a-l defini pe marele Pittiş, dar prefer sa le gandeasca altii, sa stiu ca si ei se gandesc la cineva care chiar a facut ceva pentru cultura romana.

theo

Negrea Irina spunea...

intradevar a fost o mare pierdere pentru toti...

Negrea Irina spunea...

Nominalizata la categoria "Spre deosebire de altii", m-am gandit sa iti las niste "vorbe de duh" dar nu prea am inspiratie al ora asta asa k o sa iti las "vorbe de sub dush"

Anonim spunea...

frumos...

Anonim spunea...

Pe 5 a murit...

Spoy spunea...

ma bucur ca stencilul meu a avut acest impact asupra ta...defapt nu eu ti-am transmis acesc mesaj ci Motu, eu i-am adus doar un tribut...
Multumesc Motule!

Teona Goreci spunea...

@ TKP,IKS!

Felicitari pentru asa un stencil si iti multumesc pentru amabilitatea de a-mi scrie :) Bafta multa in continuare !