Nu-l dau pe azi pentru maine..

joi, 18 septembrie 2008


Nu-i o noutate .. de saptamana asta am inceput sa mergem din nou la scoala .. Gata cu taberele, gata cu vremea frumoasa si gata cu lenevitul ! Sunt insa fericita, pentru ca -dupa calculele mele- clasa a X-a ar trebui sa fie cea mai frumoasa .. Deja ne-am acomodat, nu avem inca examene pe cap.. doar materia e ceva mai complicata, dar pot trai cu asta .

Sa fiu sincera, imi era dor de liceu. Am fost mutati in alta clasa,(asta imi aminteste de ultimul an de gimnaziu). Din fericire 'am recuperat-o' pe cea veche, in care mai picura cateodata prin tavan (culmea nu atunci cand ploua), ale carei usi nu se inchid, care mai gazduieste cateodata cate un Soricel Ghita, dar care are perdele frumoase (:D) si de care ne-am atasat .

Ma simt datoare sa pun aici si doua poze cu Liceul Carol I (acum Colegiu National) de acum aproximativ 100 ani pe care le-am gasit pe internet si mi s-au parut interesante, alaturi de una facuta azi.
Se pare ca la inceput cladirea a avut cu un etaj mai putin ..Cum mai e ? .. hmm .. ca si anul trecut, numai ca acum noi suntem 'cei mari', cei care au 'grija' sa-i initieze pe boboci in tainele vietii de elev al Colegiului Carol I . 'Cei mari' Suna...ciudat. si cand te gandesti ca la asta am aspirat in toata copilaria.. nu ca nu mi-ar placea varsta pe care o am, viata pe care o am, din contra, imi plac chiar foarte mult. Numai ca acum am senzatia ca am ceva ce mi-am dorit tot timpul si imi scapa printre degete (de aici si titlul inspirat din melodia d.lui Alexandru Andries, nu a lui Dinu Olarasu :)).. Clasa a IX-a a trecut mult prea repede (va rog sa ma contraziceti), nici nu mi-am dat seama cand am trecut intr-a X-a si in plus, n-am facut nimic remarcabil, n-o sa pot spune mai tarziu: 'uite, ma .. cand eram eu intr-a IX-a....m-am ascuns in podul liceului si m-am intalnit cu ...un adolescent al secolului trecut ':)..Ca suntem o clasa unita, e adevarat. (Macar atat) Foarte unita, chiar..mai ales cand ii vine vre-unuia/uneia stralucita idee sa ne mai 'relaxam' si noi de la ultimele ..ore.Trebuie mentionat ca la Colegiul Carol, lucruri de genul asta se intampla destul de rar :-)..

Deja ni s-a predat, s-au pus si cateva absente..si am motive serioase sa cred ca de saptamana viitoare totul va intra in normal ... Pe curand !

7 comentarii:

Alexandru Giurca spunea...

Poza veche a liceului se afla la Wikipedia si nu mai are copyright pentru ca este mai veche de 75 ani.
Alexandru

*Lu* spunea...

Ca bine zici... clasa a 9a chiar a trecut repede, regret ca nu te contrazic, dar alsa, a 10a va fi mai speciala:-":D

Cristina Catana spunea...

Nici eu nu-l dau pe zi pe maine! Nu merita! Nu stii niciodata ce se poate ascunde in spatele "usii cu nr 2"! Sa ai o viata frumoasa iubita mea, pentru ca in nici un caz nu va fi una usoara!

Negrea Irina spunea...

yeah, of course...vrei sa te dau in gat?vrei vrei?...hai ca nu dau din casa si nu spun ca in prima saptamana nu s-au pus absente la voi si k plecati toata clasa cu orele...nu o sa spun asta, as fi naspa sa spun asta:)))

. spunea...

@irina

mereu am apreciat diplomatia de care dai dovada :)

Liviu spunea...

Hey!! bvo pt aparitia de alaltaieri,de la concertul folk, nu ma asteptam sa fii pe scena:D! :) Dupa mine concertul a fost chiar super!!! pacat ca nu am putut sta pana la final...

Teona Goreci spunea...

ma bucur ca ti-a placut, liviu !