Zilele Craiovei 2008 Editia a XII-a

sâmbătă, 1 noiembrie 2008


Ca in fiecare an, la sfarsitul lunii octombrie, in Craiova se intampla tot felul de lucruri interesante, cu ocazia Zilelor Orasului.

S-au jucat piese de teatru care au avut in distributie actori foarte buni, atat de la Nationalul craiovean cat si din alte parti ale tarii.. De asemenea, a avut loc traditionala Gala folk.. Faptul ca s-a desfasurat intr-o sala de spectacole, e un mare plus fata de anii anteriori, dar daca sala ar fi avut mai multe locuri, iar folkistii ar fi fost repartizati eventual in mai multe seri, ar fi fost perfect:) .Sala a fost plina pana la refuz, iar cei care nu au mai prins locuri pe scaune, s-au multumit sa asculte din picioare timp de cinci ore, melodii interpretate de Madalina Amon, Tatiana Stepa, Maria Gheorghiu, Zoia Alecu, Bogdan Grosu, Mircea Vintila, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi si Mihai Nenita, Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici, Dinu Olarasu si Nicu Alifantis. A fost frumos mai ales pentru ca au fost incluse in program si voci tinere.(Multumim d.nei Madalina Amon).

Cel mai interesant eveniment din cadrul acestei sarbatori, a fost cu siguranta concertul Scorpions.. Desi evenimentul nu a fost mediatizat asa cum ar fi trebuit, Velodromul din Parcul Romanescu a fost plin in seara concertului de "pletosi cu pantaloni stramti.." din toata tara:), care au cantat odata cu solistul trupei melodii ca: "Wind of change", "Send me an angel", "Still loving you", "Rock you like a hurricane", "Humanity" s.a.


[Pozele sunt facute de Radu Obrisca]

Atmosfera a fost una incredibila, iar faptul ca cei de la Scorpions au venit in Craiova, a fost un punct tare, facand "nota discordanta cu interlopii si calusarii de aici", cum a spus un prieten :).

Asa cum tot ce-i frumos, se termina repede, s-au terminat si zilele orasului.. au fost insa cele mai reusite de pana acum .